Yunak'ta öğrencilere sportif yetenek taraması testi

Yunak'ta öğrencilere sportif yetenek taraması testi
Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı" çerçevesinde yetenek taraması Yunak Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı" çerçevesinde yetenek taraması Yunak Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesi, geliştirilmesi ve başarılı sporcuların yetiştirilmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde "Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı" yetenek taraması Yunak Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

yunak-2.jpeg

İŞCAN’DAN TEŞEKKÜR

Yunak İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, bu gibi çalışmaların çocukların erken yaşlardan itibaren doğru yönlendirilmeleri için çok önemli olduğunu ifade etti. İşcan, "İş birlikleri için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve emek veren öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Eminim ki bu program sayesinde ilçemizden de birçok spora yönelik becerikli ve yetenekli öğrenciler çıkacaktır" dedi. Yunak İlçe Milli Eğitim yetenek taraması programına katılarak program hakkında bilgi aldı. İşcan'a okul müdürleri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Üründü de eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.