Yunanistan'dan Türk vatandaşlarına turizm kampanyası

Yunanistan'dan Türk vatandaşlarına turizm kampanyası
Yunanistan'da işletmeler Türkiye, İsrail, ABD ve Rusya'dan ülkeyi ziyaret edecek turistlere yüzde 20 oranında indirim imkanı sağlayacak

ATİNA (AA) - Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitris Mardas, gelecek haftadan itibaren Türkiye, İsrail, ABD ve Rusya'dan ülkeyi ziyaret edecek turistlere yüzde 20 oranında indirim yapılacağını açıkladı.

Selanik Ticaret Derneği Başkanı Pantelis Filipidis ile Selanik'te açıklamalarda bulunan Mardas, bundan böyle her yıl dört ayrı ülkenin turistlerine yaz sezonunda indirim sağlanacağını bildirdi.

Mardas, kampanya dahilindeki işletmelerin vitrinlerine özel bir amblemin yapıştırılacağını belirterek, bu ülkelerden gelecek vatandaşlara yapacakları alışverişlerde indirim gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Yunanistan Ticaret Konfederasyonu (ESEE) ile de görüşüldüğünü ve teklifin ticaret dünyasından geldiğini aktaran Mardas, Aegean Havayolları'na ait uçaklarda dağıtılan "Blue" adlı dergide kampanyaya ilişkin bilgilerin yer alacağını söyledi.

Filippidis de arzu eden dükkanların yüzde 20'den de fazla iskonto sunabileceklerini, işletmelerden programa büyük ilgi görmeyi beklediklerini sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.