Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Kahramanmaraş'ta park halindeki kamyonlardan akaryakıt çaldıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta park halindeki kamyonlardan akaryakıt çaldıkları öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ev ve İşyeri Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şazibey Mahallesi'ndeki toptancılar sitesinde park halindeki kamyonlardan sık sık hırsızlık yapılması üzerine soruşturma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Ramazan K, Serkan Z. ve Muhammed B'yi park halindeki bir kamyondan akaryakıt çalarken yakaladı.

Gözaltına alınan 3 zanlının, 8 araçtan 2 bin 500 litre akaryakıt çaldıkları belirlendi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

- Kırıkkale'de hırsızlık iddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bazı ev ve araçlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 4 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, evden hırsızlık yapan zanlıların araçla kaçtıkları ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, sanayi alt kavşağında durdurdukları araçtaki C.Z, T.G, E.Y. ve T.M'yi gözaltına aldı.

Bazı ev ile araçlardan para, ziynet ve ev eşyası çaldıkları öne sürülen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

- Uyuşturucu satıcılarına operasyon

ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 13 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yürütüldü.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Onur ve Hürriyet mahallelerinde daha önceden uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 13 zanlı gözaltına alındı.

Zanlıların üzerinde 273 paket satışa hazır esrar ve 198 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.