Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Adana'da taciz iddiası

ADANA (AA) - Adana'da bir hastanede doğum yapan kadına tacizde bulunduğu ileri sürülen hasta bakıcı tutuklandı.

Kentteki bir hastanede sezaryenle doğum yapan kadın, hasta bakıcı tarafından taciz edildiğini öne sürüp, olayı eşine anlattı.

Kadının eşinin şikayeti üzere tacizde bulunduğu iddia edilen hasta bakıcı A.U. (46), Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece tutuklandı.

- Karabük'te kaçak içki operasyonu

KARABÜK (AA) - Karabük'te bir otomobilde yapılan aramada, 105 litre kaçak içki ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine başlattıkları çalışmada, bir otomobili takibe aldı. Karabük'e girmek üzere olan otomobil, Öğlebeli Kavşağı'nda durduruldu.

Otomobilde yapılan aramada, 115 şişe içinde 105 litre gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Otomobildeki Y.A. (58) ve A.E. (59) gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

- Eskişehir'de bıçaklı kavga

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bıçakla yaralama olayına karışan şüphelinin yakınları ile polis ekipleri arasında çıkan arbedede bir polis memuru bıçakla yaralandı.

Erenköy Mahallesi Bağlık Sokak'ta çıkan kavgada M.A, henüz kimliği belirlenemeyen kişiyi kolundan bıçakla yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri ile şüphelinin yakınları G.U. (19), F.U. (54) ve M.U. (20) arasında arbede yaşandı. Arbedede bir polis memuru, G.U. tarafından bacağından bıçakla yaralandı.

Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurunun tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

- Telefonla dolandırıcılığı polis engelledi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta telefonla dolandırıcılık girişimi, yapılan ihbar sonucu polis tarafından engelledi.

Türkiye Taşkömürü Kurumundan emekli İsmail Kahraman'ı (65) arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan kişi, kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığını ve bankadaki hesabının ele geçirileceğini belirterek, olayın çözülmesi için verdiği hesaba para göndermesini istedi.

Arayan kişiye inanan Kahraman, hesabında bulunan 8 bin lirayı zanlının verdiği hesap numarasına yatırmak üzere bankaya gitti.

Bu sırada Kahraman'ı arayan yakınları, telefonunun sürekli meşgul olmasından şüphelenerek dolandırıcılık ihtimaline karşı durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada, Kahraman'ın şüphelinin verdiği hesap numarasına para yatırmak için bankada sıra beklediği belirledi. Polis ekipleri, emekliye durumu anlatarak engel oldu.

Kahraman, ifadesine başvurulmak üzere Karaelmas Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.