Zara’da futbol turnuvası düzenlendi

Zara’da futbol turnuvası düzenlendi
SİVAS (AA) - Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Polis-Jandarma Takımı birinci oldu.Zara Korgeneral...

SİVAS (AA) - Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Polis-Jandarma Takımı birinci oldu.

Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumunda düzenlenen ve iki hafta süren turnuvaya 5 takım katıldı.

Gerçekleşen karşılaşmalar sonucu Polis-Jandarma Takımı turnuvayı birinci olarak tamamlarken, Esnafspor ikinci, Milli Eğitimspor da üçüncü oldu.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, "Uzun süren bir aranın ardından turnuvanın yeniden başlamış olması ilçemiz için olumlu bir gelişmedir. Önümüzdeki yıllarda katılımın artacağına inanıyorum." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt ise "Turnuvamız, katılımcıların kaynaşmaları, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik örneklerinin sergilenmesi ile amacına ulaşmıştır. Katılımcılara teşekkür ediyor, başarı sağlayan takımlarımızı kutluyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.