Zeljeznicar'da Konyaspor heyecanı

Zeljeznicar'da Konyaspor heyecanı
Zeljeznicar, kardeş kulübü Konyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor

Bosna Hersek ekibi Zeljeznicar’da Konyaspor’la oynanacak dostluk maçının heyecanı yaşanıyor. 29 Kasım Salı günü Grbavica Stadı'nda Konyaspor’u ağırlayacak mavi-beyazlılar maçın heyecanı ve mutluluğu yaşanırken maç ve organizasyonla ilgili kulüp internet sitesinde yapılan açıklamada Konyaspor’dan “saygın” bir takım olarak bahsedildi.

zeljeznicarda-2.jpg

SEHİC VE HADZİAHMETOVİC VURGUSU

Açıklamada, “Konyaspor geçen sezonu Türkiye Süper Ligi'nde üçüncü sırada tamamladı, haklı olarak Zeljeznicar'ın Grbavica'ya çok sayıda taraftar çekecek saygın bir takım getirdiğini söyleyebiliriz. Grbavica'da gerçek bir şöleni de bir başka nedeni de, birkaç yıldır Konyaspor'un en iyi oyuncularından takımın eski oyuncuları Zelja'nın çocukları, Bosna Hersek milli takımın da forma giyen İbrahim Sehic ve Amir Hadciahmetovic” denildi.

zeljeznicarda-1.jpg

KONYASPOR’LA İLGİLİ BİLGİLERE YER VERİLDİ

İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra Maviler’in bir diğer eski oyuncusu Riad Bajic’in de Konyaspor formasını başarıyla giydiği hatırlatılan açıklamada, “Konyaspor kulübü 1922 yılında Türkiye'nin Konya şehrinde kuruldu ve bu yıl 100. yılını kutladı. İç saha maçları, 42 bin kişilik güzel ve son derece modern Büyükşehir Stadyumu’nda oynamaktadır. 2017'de Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanan Konya, son birkaç yıldır Türk futbolunda önemli bir rol oynuyor” ifadelerine yer verildi.

zeljeznicarda-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum