Kamu Görevlileri Etik Kurulu'ndan Konya ziyaretleri

Kamu Görevlileri Etik Kurulu'ndan Konya ziyaretleri
 Editör
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör Vahdettin Özkan’ı ve Büyüşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

“Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri” konulu etik konferansı için Konya'ya gelen Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkan V. Ahmet Karayiğit ve Kurul Üyeleri İbrahim Karaosmanoğlu, Ömer Faruk Doğan, Esengül Civelek, T. Ziyaeddin Akbulut, Prof. Dr. Erkan İbiş ve Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Ömürgönülşen, Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret ettiler.

resim-3.jpg

Ziyarette; kamu görevlilerinin kamu hizmetini yerine getirirken dikkat etmesi gereken etik ilkeler değerlendirildi. Valilik ziyaretinin ardından Vali Vahdettin Özkan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve Kurul Üyeleri, Büyüşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.