Zevzeklerin başı 'İYİ Parti'li çıktı!

Zevzeklerin başı 'İYİ Parti'li çıktı!
Akşener'in 'Zevzeklik' dediği bildiriyi kendi parti yöneticisi olan Emekli Amiral Ergun Mengi'nin organize ettiği ve 1 numaralı imzacının kendisi olduğu ortaya çıktı

Deniz Kuvvetleri'nden emekli 104 eski amiral, milli iradeyi tehdit edip darbe imaları barındıran skandal bir bildiriyi gece yarısı yayınladı. Skandal bildiri tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırken siyasetten ve kamuoyundan bildiriye sert tepki geldi.

Akşener: Zevzekliktir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener debasın açıklaması için kameraların karşısına geçti. Bildiriyi sert bir dille kınayan Akşener, emekli amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi için, "Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir." dedi. Ancak bildiriye imza atan isimlere bakıldığında bir detay dikkat çekti.

1 numara İP'li

104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan isim İYİ Partili isim çıktı. Akşener'in 'Zevzeklik' dediği bildiriyi kendi parti yöneticisi olan Emekli Amiral Ergun Mengi'nin organize ettiği ve 1 numaralı imzacının kendisi olduğu ortaya çıktı. Skandal bildiriye imza atan Ergun Mengi, İyi Parti’de Uluslararası Siyasi Kuruluşlar ve Jeo Stratejik Analizlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak partide görev alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.