Zeytinburnu'nda feci kaza: 5 yaralı

Zeytinburnu'nda feci kaza: 5 yaralı
Zeytinburnu E-5 Karayolu'nda lüks otomobil, İSTAÇ'a ait yol bakım çalışması yapan araca çarptı.

Zeytinburnu E-5 Karayolu'nda lüks otomobil, İSTAÇ'a ait yol bakım çalışması gerçekleştiren araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol temizleme aracı ve lüks otomobilde olan 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 esnalarında Zeytinburnu E-5 Karayolu Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki olan 34 CAN 065 plakalı lüks otomobil, sol şeritte yol çalışması yapan 34 FYR 493 plakalı İSTAÇ'a ait yol bakım aracına çarptı. Kazada 4 belediye işçisi ve lüks otomobilin sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin sonrasında ambulansla hastaneye götürüldü.

Kazada lük otomobil ve yol bakım aracında hasar oluştu.

Kazanın sonrasında E-5 Karayolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanırken trafik yan yoldan devam etti. E-5 Karayolu, kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve yol temizleme faaliyetlerinin sonrasından trafiğe açıldı. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.