Zihinsel Engelli Gençten 3 Gündür Haber Alınamıyor

Zihinsel Engelli Gençten 3 Gündür Haber Alınamıyor
Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan zihinsel engelli gençten 3 gündür haber alınamıyor.

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan zihinsel engelli gençten 3 gündür haber alınamıyor.

Ereğli Tahtaköprü Mahallesinde yaşayan 23 yaşındaki zihinsel engelli Ferhat Karadaş'tan ailesi 3 gündür haber alamıyor. 3 gün önce gezmek için evden dışarı çıkan Ferhat Karadaş, bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine kayıp başvurusunda bulunan aile, oğullarını görenlerin güvenlik güçlerine ihbar etmesini istedi.

Ferhat Karadaş'ın ağabeyi Fatih Karadaş, bayram öncesinde kardeşinin kaybolmasına çok üzüldüklerini belirterek, "Kardeşimi bütün mahalle tanır. Mahallenin çocuklarıyla oynardı. Daha önceden hiç böyle bir şey yaşamadık. Konuşmada güçlük çekiyor. Zaten sürekli dışarıda olan biriydi. 3 gün önce dışarı çıktığında bir daha geri dönmedi" dedi. Vatandaşların sürekli farklı beyanlarda bulunduğunu anlatan Karadaş, "Bazı vatandaşlar kardeşimi gördüğünü söylüyor. Ama hiçbiri birbirini tutmuyor. Polise jandarmaya haber verdik. Ama halen bir sonuç alamadık" diye konuştu.

Ereğli caddelerine kayıp ilanı astıklarını söyleyen ağabey Fatih Karadaş, kardeşinin bir an önce bulunarak çifte bayram yaşamak istediklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.