‘Zirve için oynayacağız’

‘Zirve için oynayacağız’
Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, bu hafta oynanacak Manavgatspor maçı ile ilgili olarak konuştu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sarayönü Belediyespor’un Teknik Direktörü Niyazi Kart, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Manavgatspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Kart, “Son 2 haftadır güzel futbol oynamamıza rağmen bir türlü galip gelemiyoruz. Manavgatspor karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

‘BU KADAR FİRE YETER’

Son 2 haftada güzel futbol oynamalarına rağmen sonuca gitmekte zorlandıklarını ifade eden Niyazi Kart, “İyi bir takımımız var. Arkadaşlık düzeyi üst seviyede. Onların birbirine olan saygı ve sevgisi bizi başarıya götürecektir. Yalnız son haftalarda çözmeye çalıştığımız bir netice var. İyi futbol oynamamıza rağmen bir türlü sonuca gidemiyoruz. İyi futbol oynuyoruz ama bir türlü gol atamıyoruz” dedi.

‘SIKI ÇALIŞIYORUZ’

Bu hafta sonu kendi evinde oynayacakları Manavgatspor maçına da değinen Kart, “Geçen sezon ligden düşen bir takıma karşı oynayacağız. Ligden düşen takımlar genelde büyük bir çöküş yaşıyor. Gelirler büyük ölçüde düşüyor. Manavgatspor’da şu an bunu yaşıyor. Fakat futbol saha dışında değil içinde oynanıyor. İyi bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah sonuca da ulaşacağız” dedi.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.