Zirve inadı

Zirve inadı
Hafta sonunda Işıkspor farklı bir skorla geçen Selçuklu Belediyespor zirve inadını sürdürdü

Hafta sonunda Işıkspor farklı bir skorla geçen Selçuklu Belediyespor zirve inadını sürdürdü. Mavi-beyazlılar, 5 galibiyet 1 mağlubiyetle averajla 3. sırada yer alırken, zorlu bir maç takvimine de giriyor. Işıkspor maçı sonrası hem baş antrenör İsmail Beleş hem de oyuncular, Samsun maçına kadar çıkışlarını devam ettirmek istediklerini belirtirken, playofflar için bu maçların kazanılması gerektiği görüşünde birleştiler.

Zorlu bir maç trafiğine girecek temsilcimizde sakatların da iyileşmesiyle bu hafta deplasmanda oynanacak Tofaş Gelişim maçına hazırlıklar tam kadro devam ediyor. Güçlü rakibini deplasmanda mağlup etmek isteyen Selçuklu Belediyespor’da baş antrenör İsmail Beleş, işi sıkı tutuyor. Rakipte A takım tecrübeli oyuncuların da forma giyecek olması sert bir maç geçeceğini gösterirken, zirveden kopmak istemeyen mavi-beyazlılar, deplasmandan galibiyet çıkarmanın peşinde.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.