Zirvede başkent etkisi

Zirvede başkent etkisi
Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 1 hafta kala zirve mücadelesi veren Beşiktaş ve Fenerbahçe, Ankara ekipleriyle karşılaşacak

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun son haftası öncesi şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Fenerbahçe, başkent ekipleriyle karşı karşıya gelecek.

Sezonun 33. haftasına 24 galibiyet, 4 beraberlik sonucunda topladığı 76 puanla lider başlayan Beşiktaş, Vodafone Arena'da ligin yeni ekibi Osmanlıspor'u ağırlayacak. Hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç, saat 19.00'da başlayacak.

Süper Lig'e bu sezon çıkan ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gösterdiği performansla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren mor-sarılı ekip ise 13 galibiyet, 10 beraberlik sonucunda topladığı 49 puan ile 5. sırada bulunuyor.


- Üzülmez Kadıköy'de


Başkentin İbrahim Üzülmez yönetimindeki kırmızı-siyahlı temsilcisi Gençlerbirliği ise lider Beşiktaş'ı 6 puan geriden takip eden Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşmada Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Fenerbahçe, 21 galibiyet, 7 beraberlik sonucunda topladığı 70 puanla sıralamada ikinci basamakta yer alıyor.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'ni Ülker Stadı'nda karşı karşıya getirecek maç da yarın saat 19.00'da başlaşacak.

Sezonun 2. yarısına uzun yıllar Beşiktaş forması giymiş, siyah-beyazlı ekipte kaptanlık yapmış İbrahim Üzülmez ile başlayan Gençlerbirliği, hızla düşme hattından uzaklaştı. Başkent ekibi, 33. hafta öncesinde 42 puanla 10. sırada yer alıyor.

Medicana Sivasspor'a 32. haftada 2-1 yenilen kırmızı-siyahlı ekibin 12 galibiyeti, 6 beraberliği var.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.