Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkusu

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak'ta çoşkulu klabalığa hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak'ta çoşkulu klabalığa hitap etti .Mitinge Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta AK Parti'nin ilçe belediye başkanlarının tanıtıldığı mitinge katıldı. Binlerce kişinin doldurduğu miting alanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde hem petrol hem maden hem de doğalgazla milletimize yeni müjdeler vermeyi ümit ediyoruz. Türkiye'nin yer altı ve yer üstü kaynaklarını kullanmasının engellenmesine bir daha asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkusu

14-28 Şubat seçimlerinde verdikleri destek için Zonguldaklılara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bir avuç için bir ömür veren Zonguldak'ın yürekli, mert ve çalışkan insanlarını Allah için seviyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde miting maratonumuzu Zonguldak'tan başlatıyoruz. Bugün bu ilk mitingimiz. Bunun kadri kıymetini mutlaka bilin. Zonguldak'tan bismillah dedikten sonra yolumuza yarın Tekirdağ'la devam edeceğiz. Ardından da mümkün olan en fazla ilimizle kucaklaşacağız. Bugün aynı zamanda Zonguldak'a aşkla hizmet edecek belediye başkan adaylarımızı sizlere takdim edeceğim. Zonguldak bizim eser hizmetimizi çok iyi bilen bir şehrimizdir. Gerek hükümet olarak gerek ise mahalli idarelerde Zonguldak'a hepsi birbirinden önemli yatırımlar kazandırdık. Birazdan özetin özeti hizmetlerimizi paylaşacağım. Ama daha önce Zonguldak'a olan şükran borcumu ödemek istiyorum. Ülke olarak geçen ayı Mayıs ayında kritik bir seçim yaşadık. Bu seçimlerde sadece karşımızdaki adayla ve ittifakla rekabet etmedik. Bununla birlikte Kandil'den Pensilvanyası'na, seçimi yönlendirmeye çalışan şer ocaklarıyla da mücadele ettik. Maalesef, Türk siyasi tarihine birer kara leke olarak geçen pazarlıklara, işbirliklerine, itibar suikastlarına imza attılar. Seçim kazanmak uğruna, devletin bakanlıklarını ve stratejik kurumlarını pazarlık konusu yapacak kadar ihtiraslarının kurbanı oldular. 14-28 Mayıs seçimlerinde Zonguldaklı kardeşlerimizin de desteği ile bu kirli plana, sizinle beraber geçit vermedik. İlk turda yüzde 52, ikinci turda yüzde 55 oy oranları ile milletin adamına çok güçlü bir şekilde sahip çıktı. Bu muhteşem sonuçtan dolayı ben hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsında, Zonguldak halkına bize olan teveccühleri, güvenleri ve vefaları için teşekkürlerimi iletiyorum. Siz bizi nasıl bağrınıza bastıysanız, biz de sizin emanetinize gölge düşürmeyeceğiz. Kara elmas diyarını her alanda daha da geliştirmek, kalkındırmak, bayındır hale getirmek için gece gündüz koşturacağız. Bundan en küçük şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkusu

"MÜZMİN MUHALEFET"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ziya Paşa'nın hikmet dolu şu sözünü hem şahsıma hem de beraber yol yürüdüğüm dava arkadaşlarıma sık sık hatırlatıyorum. Ne diyor merhum Ziya Paşa; "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde." Yani insanın aynası iştir, lafa bakılmaz. Bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görülür. Bizim de aynamız, referansımız da işimizdir, hizmetlerimizdir, eserlerimizdir. Biz meydanlarda kurusıkı atıp, bolca vaat dağıtıp, göreve gelince bir daha oralara uğramayanlardan değiliz. Bir ahdine, kavline ve milletine verdiği sözlere sadık olan bir hükümetiz. Her zaman söylüyorum, biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız. Biz bu millete hizmet için varız. Bizi, partimizi ve ittifakımızı CHP'nin başını çektiği müzmin muhalefetten ayıran temel vasfımız budur. Onlar çok az iş, bol bol şov ve reklam yaparlar. Biz ise eserlerimizle, icraatlarımızla, projelerimizle, neticelendirdiğimiz sözlerimizle konuşuruz. Fikri takip yapıp yerine getirdiğimiz sözlerin çetelesini tutmak bizim için iftihar meselesidir. Hatırlarsanız, 20 Nisan'da şehrimize geldiğimizde Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na 2 bin işçi alacağımız sözünü vermiştik. Zonguldak için bin 500, Bartın için 400, Karabük için 100 olmak üzere 2 bin işçimiz için resmi süreci Eylül ayının ortasında başlattık. Gerekli evraklarını ve eğitimlerini tamamlayan işçilerimiz peyderpey işbaşı yapıyor. İnşallah bundan sonra da Zonguldak'ın istihdamını desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti’nin Zonguldak ve ilçelerinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Miting alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın madende kömür çıkarırken çekilen fotoğrafının olduğu, "Taşı toprağı kömür, seninleyiz bir ömür" ve "Tenzile Ana, emanetine gözümüz gibi bakacağız." yazılı pankartlar yer aldı. Erdoğan'a madende kömür çıkarırken çekilen fotoğrafı hediye edildi.

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkusu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.