Zonguldak'ta eski belediye başkanına bıçaklı saldırı davası

Zonguldak'ta eski belediye başkanına bıçaklı saldırı davası
Eski Kilimli Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi başhekim yardımcısını bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı- Tutuksuz yargılanan Nurten Suiçmez beraat etti

ZONGULDAK (AA) - Eski Kilimli Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir'in, Eylül 2014'te hastanedeki makamında bıçakla yaralanmasına ilişkin tutuklu sanık Abdul Suiçmez, 8 yıl 4 ay hapisle cezalandırıldı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanık Abdul Suiçmez (56) ile eşi tutuksuz sanık Nurten Suiçmez ve tarafların avukatları katıldı.

Sanık Abdul Suiçmez, son savunmasında, suçsuz olduğunu belirterek, beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Suiçmez'i, "tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "tehdit" suçlarından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

Heyet, tutuksuz yargılanan Nurten Suiçmez'in ise beraatine karar verdi.

- Olay

Seçkin Özdemir (44), 26 Eylül 2014'te, Atatürk Devlet Hastanesindeki makam odasında, omzu ve karnından bıçakla yaralanmış, gözaltına alınan Abdul Suiçmez tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.