Zorlu deplasmanda zoru başarma peşinde!

Zorlu deplasmanda zoru başarma peşinde!
Ligde kötü günler geçiren ve 7 haftadır kazanamayan Konyaspor, Avrupa’da son 32’ye kalan ligin şampiyonluk adaylarından, 12 yıldır yenemediği Başakşehir’ konuk olacak

İH Konyaspor Süper Lig’in 15. hafta karşılaşmasında bugün Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Başakşehir Fatih Teri Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve İlker Takpak yapacak. Mustafa İlker Coşkun da müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmada VAR koltuğunda Alper Ulusoy, AVAR koltuğunda ise İbrahim Çağlar Uyarcan oturacak.

ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

Süper Lig'de son 7 maçında galibiyet alamayan ve yalnızca 2 puan toplayabilen teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki İH Konyaspor, 14 puanla düşme potasının hemen üzerinde yer alıyor. Konyaspor bugün ligde şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında zoru başararak 3 puanla olmazsa da yenilmeden dönmenin hesabını yapıyor.

YEŞİL-BEYAZLILAR RAKİBİNİ 12 YILDIR YENEMİYOR

Konyaspor Başakşehir’i 12 yıldır yenemiyor. En son 7 Ekim 2007 tarihinde Konya’da 3-2’lik skorla yenmeyi başaran yeşil-beyazlılar sonraki 15 maçta 9 yenilgi 6 da beraberlik aldı.

BAŞAKŞEHİR MORALLİ

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Denizli deplasmanında aldığı beraberlikle sona eren turuncu-lacivertli takım, son 12 müsabakada rakiplerine mağlup olmadı. İstanbul temsilcisi, haftaya 26 puanla dördüncü sırada girdi. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda yenerek grubundan lider çıkmayı başarmış ve son 32 turuna adını yazdırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.