Zorlu fikstür

Zorlu fikstür
Konyaspor, Süper Lig’in ikinci devresindeki ilk 6 haftada hem zirve mücadelesi veren hem de ateş hattında bulunan rakipleriyle kritik maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlılar bu süreçte zirve mücadelesi veren rakipleriyle iç sahada, alt sıralarda olan rakipleriy

Süper Lig’de sezonun ikinci devresi bugün Kasımpaşa ile Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Atiker Konyaspor, pazar günü kendi evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu maçın ardından ateş hattında bulunan Gençlerbirliği ve lider Başakşehir ile karşılaşacak. Konyaspor, bu maçların hemen ardından Alanyaspor, Beşiktaş ve Akhisarspor gibi ekiplerle de karşılaşacak.

KRİTİK 6 HAFTA

Konyaspor, ligin ikinci devrendeki ilk 6 haftada hem zirve mücadelesi veren hem de ligde kalma mücadelesi veren ekiplerle kritik maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlılar zirve mücadelesi veren ekiplerle kendi evinde, ligde kalma mücadelesi veren rakipleriyle de deplasmanda karşılaşacak.

LİDER DE VAR

Atiker Konyaspor, ilk 6 haftalık kritik sürece çıkış arayan Trabzonspor ile başlarken, ardından ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından da ligde zirveyi göğüsleyen Başakşehir’i ağırlayacak. Anadolu Kartalı, bu maçın akabinde ise deplasmanda ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Alanyaspor’a konuk olacak. Sürecin son maçı ise Konya’da oynanacak Beşiktaş maçıyla bitecek.

MALATYA MAÇIYLA NEFES ALACAK

Hem üst sıralarda yer alan hem de direkt ateş hattından kurtulmak isteyen rakiplerle mücadele edecek Atiker Konyaspor, bu zorlu periyodun ardından Yeni Malatyaspor maçlarına çıkarak biraz nefes alacak. Konyaspor bu maçların ardından deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.