ZORLU SERİ

ZORLU SERİ
Avrupa’da henüz puanla tanışamayan, ligde ise istikrarsız bir grafik çizen Atiker Konyaspor’u milli maç sonrası yoğun ve zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlılar 13 günde 1’i Avrupa ligi olmak üzere 4 maça çıkacak

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde birbirinden zorlu müsabakalara çıkan Atiker Konyaspor’u önümüzdeki haftalarda bir zorlu seri daha bekliyor. Avrupa serüvenine istediği gibi başlayamayan yeşil-beyazlılar, ligdeki son 3 maçında da oynadığı futbolla güven vermedi. Avrupa’da Shakhtar Donetsk ve Gent maçlarının ardından Süper Lig’de Gençlerbirliği, Trabzonspor ve son olarak Adanaspor ile karşılaşan Konyaspor, bu maçlarda sadece 4 puan toplayabildi.

4 GÜN ARAYLA

Lige verilen milli maç arasında toparlanmak isteyen yeşil-beyazlıları zorlu maç periyodu bekliyor. Oynanacak milli maçların hemen ardından Atiker Konyaspor 4’er gün arayla Başakşehir(D), Braga ve Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, zorlu serinin son maçında ise Bursaspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

HEDEF ESKİ KONYASPOR

Şimdiye kadar istediği oyunu ortaya koyamayan Atiker Konyaspor’un 4 maçlık bu zorlu seride sergileyeceği performans merakla bekleniyor. 2 haftalık milli maç arasında toparlanmak isteyen yeşil-beyazlılar, taraftarlarına geçtiğimiz sezonki Konyaspor’u yeniden izlettirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.