Zoru severiz, imkansız zaman alır

Zoru severiz, imkansız zaman alır
Selçuklu Belediyespor, ligin 30. haftasında lider Türk Telekom’u konuk edecek. Playofflara katılmayı garantileyen mavi-beyazlılar, rakibini mağlup ederek iç saha avantajını da eline almak istiyor. Öte yandan rakip Telekom ise galip ayrılması durumunda şam

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 30. haftasında lider Türk Telekom’u konuk edecek. Geçtiğimiz haftalarda playofflara katılmayı garantileyen mavi-beyazlılar, seyircisi önünde kazanarak iç saha avantajını da eline almak istiyor. Rakip Türk Telekom ise bu maçtan galip ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Bugün Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

GÖZLER DANIELS’TE

Selçuklu Belediyespor’un sayı lideri William Daniels, yarın oynanacak Türk Telekom maçında takımın en önemli kozlarından biri olacak. Mavi-beyazlı formayla çıktığı 29 maçta 21,5 sayı ortalaması yakalayan Daniels, zorlu maçta da takımın sayı yükünü çekecek.

İZZET TEMPOSUNU YÜKSELTİYOR

Mavi-beyazlı takımın ribaund ve blok lideri İzzet Türkyılmaz, Türk Telekom karşısına özel olarak hazırlandı. Selçuklu Belediyespor’un genç sporcusu, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla da göz doldurmuştu. İzzet, 29 maçta 8,65 ile ribaund, 1,62 ile de blok liderliğinde bulunuyor.

DANİELS’E KARŞI DARRYL MONROE

Türk Telekom’un ribaund ve blok lideri Darryl Monroe, Selçuklu Belediyespor maçında Ankara temsilcisinin en önemli kozlarından birisi olacak. Monroe, sezon başından bu yana 28 maçta forma giyerken, 9,35 ile ribaund, 0,39 ile de blok liderliğini elinde bulunduruyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.