Kura pazartesi: Konyaspor'un ZTK son 16 turunda muhtemel rakipleri

Kura pazartesi: Konyaspor'un ZTK son 16 turunda muhtemel rakipleri
TÜMOSAN Konyaspor'un da aralarında olduğu Trendyol Süper Lig'den 13, Trendyol 1. Lig'den 2 ve TFF 2. Lig'den bir takım, ZTK son 16 turuna yükseldi:

TÜMOSAN Konyaspor'un Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçlarının tamamlanmasıyla son 16'ya kalan takımlar belli oldu.

Son 16 turunda Trendyol Süper Lig'den 13, Trendyol 1. Lig'den 2 ve TFF 2. Lig'den bir ekip yer alıyor.

Trendyol Süper Lig'den Fatih Karagümrük, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Antalyaspor, Başakşehir, Gaziantep FK, Samsunspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray turu geçen taraflar olurken, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor ve Gençlerbirliği son 16 turuna kaldı.

Teksüt Bandırmaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorla geçerken, Gençlerbirliği de Mondihome Kayserispor'u rakip sahada 2-1 yenerek tur atladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig'den yoluna devam eden tek ekip Anagold 24Erzincanspor oldu.

KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ

Son 16 turu eşleşmeleri, 22 Ocak Pazartesi günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kura çekimiyle belli olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum