2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'na doğru

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'na doğru
Kocaeli Ticaret Odası tarafından Doğu Marmara'daki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen İDEV, 3 Mart'ta kapılarını açacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından Doğu Marmara'daki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV), 3 Mart'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

KOTO'dan yapılan yazılı açıklamada, 4 gün sürecek fuarda, konut projeleri, gelinlik defileleri, saç şovları, en yeni otomobil modelleri ve birbirinden özel indirim fırsatlarının sunulacağı belirtildi.

Fuarın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde 3-6 Mart tarihlerinde gezilebileceği aktarılan açıklamada, "Ziyaretçileri sektördeki gelişmeler ve yeni trendleri yakından görmesine de imkan sağlayacak olan fuar, aylarca süren düğün ve ev alışverişlerini 4 günde bitirmek isteyenlere birbirinden özel indirimler sunuyor. Geçtiğimiz yıl 25 bini aşkın ziyaretçi tarafından gezilen ve 30 milyon liranın üzerinde ticaret hacmine ulaşılan fuarda bu yıl 120'yi aşkın firma yer alıyor" ifadeleri kullanıldı.

Fuarda bu yıl birbirinden özel defilelerin gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kocaeli Terziler Odasının 250 parçadan oluşan gelinlik defilesinde, gelin adaylarının bütçelerine uygun yeni sezon gelinlikler yüzlerce modeliyle beğeniye sunulacak. Klasik tarz yerine kendilerine özel detaylar isteyen gelin adayları da fuarda aradığını bulacak. Rüya gelinlikler, 2016 düğün sezonunun saç tasarımları ile beğeniye sunulacak. Smokin ile frak denilince akla gelen ilk aile olan ve dört kuşaktır Atatürk, TBMM üyeleri, kurumsal şirketler, ünlüler ve Hollywood starlarını giydiren Kordonciyan Ailesi'nin 4. kuşak temsilcisi Levon Kordonciyan'ın smokinleri de gelinlik mankenlerine podyumda eşlik edecek. Fuarda 50 parçadan oluşan bir defile sunulacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.