8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ilçedeki pazar yerini ziyaret ederek, kadın esnafına karanfil dağıttı

ANKARA (AA) - Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eşi Meral Ertürk ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Halk Pazarı'nda kadın esnafına karanfil dağıttı.

Ertürk, eşi Meral Ertürk ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Pazarı'nı ziyaret ederek, burada esnaflık yapan kadınlara karanfil dağıttı. Ertürk, erkek pazarcılara da karanfil uzatarak eşlerine götürmelerini istedi.

Pazar ziyaretinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertürk, kadınların ülke ve ilçe ekonomisine ciddi katkıları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kendi yetiştirdiği ürünleri satıp, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bizde buradan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pazarcılara kapalı pazar yeri söz verdik. Köylü kadınlarımızın ürettiği organik ürünlerin satıldığı pazar yerinin modern hale gelmesi, Ankara içinde ayrı bir önem taşıyacak. Bu vesile ile tüm kadınların gününü kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.