82 yaşındaki adamın çöp evinde sır dolu ölümü

82 yaşındaki adamın çöp evinde sır dolu ölümü
Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinin tavana kadar atık giysi ile dolu bir çöp ev olduğu anlaşıldı.

Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinin tavana kadar atık giysi ile dolu bir çöp ev olduğu tespit edildi. Giysilerin içerisinde ise dairede kalan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu.

Olay, geçtiğimiz pazar günü Ambarlı Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde olan 8 katlı apartmanda oldu. İddiaya göre ikinci kattaki dairesinde oturan emekli öğretmen Hasan Ergin'nin yakınları, kendisinden haber alamadıkları için bina yöneticisinden yardım talep ettiler. İhbar üzerine binaya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir süre sonra dışarı kötü koku çıkan dairenin içinde adım atacak yer olmadığından ötürü ve her yerin atık giysi ile dolu olduğu tespit edildi. Kapı kilidi itfaiye ekipleri tarafından balta ile kırıldı. Girişin tavana kadar giysi ile dolu olduğunu fark eden ekipler eve pencereden girdi. Çöp ev olan dairedeki kıyafetler kısmen dışarı çıkarılırken güçlükle yapılan araştırmada evde kimse olmadığı anlaşıldı. Dün akşam saatlerinde ise daireye Ergin'in yeğenleri geldi. Yaşlı adamın cansız bedenini giysilerin içerisinde fark eden yeğenlerinin ihbarı üzerine apartmana tekrar polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri eve girerek çalışma yaparken Hasan Ergin'in cansız bedeni Adli Tıp Morguna götürüldü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.