9. Uluslararası Fethiye Festivali

9. Uluslararası Fethiye Festivali
Türkan Şoray'a Yaşam Boyu Kültür ve Sanata Katkı Ödülü verildi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 9. Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında, Türkan Şoray'a Yaşam Boyu Kültür ve Sanata Katkı Ödülü verildi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, festivale davet edildiği için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Sanatın toplumlar için önemine dikkati çeken Şoray, "Sanat, toplumu değiştiren, ileriye götüren, yarınlara ulaştıran bir dal. Bu nedenle sanata değer vermemiz gerekiyor." dedi.

Şoray, 50 yıldır sinemanın bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayarak, Uluslararası Fethiye Festivali'nin yıllarca devam etmesini diledi. Şoray, bu gibi anlamlı festivallerin Türkiye'nin bütün illerinde yapılmasını istedi.

Konuşmanın ardından Şoray'a, festival komitesi başkanı Mustafa Şıkman tarafından "Yaşam Boyu Kültür ve Sanata Katkı Öülü" verildi.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Şoray, söyleşi programının ardından kitap imzaladı ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.