Ahmet Sorgun'dan FETÖ açıklaması

Ahmet Sorgun'dan FETÖ açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya'da yapılan basın buluşmasında FETÖ ile mücadeleye ilişkin konuştu. Sorgun, 'Millete ihanet edenlere merhamet edemeyiz. Kendisinden şüphesi olmayanların endişe etmesine gerek yok' dedi.

Sorgun, Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Milletvekillerinin katıldığı basın buluşmasında konuştu.

'15 temmuz bir ders saatine bir güne sığdırılacak konu değildir. 15 temmuz milletimizin bağımsızlığı ve geleceği adına destansı mücadelenin adıdır.Açıkçası 15 temmuzda yapılmak istenen 1071'in, 1453'ün Kut'ul Amare'nin, Çanakkale'nin rövanşını almaktı' diyen Ahmet Sorgun, 'Devlete sızmış FETÖ mensuplarının tespit edilerek adaletin önüne çıkartılıp hakettikleri şekilde cezalandırılmaları için çalışmalar titizlikle yürütülmektedir' dedi.

Ahmet Sorgun, FETÖ ile mücadeleye ilişkin 'Bu yapı kripto, takiyeci bir yapı. Ayıklanması kolay değil, bazı hatalar olabilir, bu nedenle kendileriyle ilgili yanlış yapıldığını ifade edenler varsa valiliklere müracaat yapabilir. Millete ihanet edenlere merhamet edemeyiz. Kendisinden şüphesi olmayanların endişe etmesine gerek yok' dedi.

'Hiç kimse mağduriyet edebiyatı yapmasın' diyen Ahmet Sorgun, 'Bizim durduğumuz yer adalettir' ifadelerini kullandı.

Sorgun şunları söyledi:

"Şundan herkes emin olsun ki çalışmalar adalet içinde, hakkaniyet ölçülerinde yürüyor. Hain terör örgütüne bulaşmamış ve bunlarla ilgisi olmayan hiçbir vatandaşımız endişe etmesin. Bunun yanında hainler ise adalet önünde en ağır şekilde hesap vereceklerdir. Bunlara acımayamayız, merhamet edemeyiz, zira haine merhamet olunmaz, haine merhamet millete ihanettir."

Sorgun, 'Şehitlerimiz geliyor, içimiz kan ağlıyor, ama bu coğrafya pahalı, bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var' değerlendirmesini de yaptı.

Ahmet Sorgun, Konya'nın ana bütün yatırımlarının devam ettiğini de aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum