Ali Çamdalı neden gönderildi? İşte ayrılığı getiren süreç

Ali Çamdalı neden gönderildi? İşte ayrılığı getiren süreç
Konyaspor, yaptığı yazılı açıklamayla takım kaptanı Ali Çamdalı’nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini açıkladı. Peki, Çamdalı’nın gönderilmesindeki neden neydi?

Atiker Konyaspor, yaptığı yazılı açıklamayla takım kaptanı Ali Çamdalı’nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, Çamdalı’nın feshinin altında Akhisarspor maçının ardından takım arkadaşlarını hedef alan açıklaması ve daha önce de kulüp yapısına ve disiplinine uygun hareket etmemesi gösterildi.

"TAKIM OLMALIYIZ, HERKES KOŞMALI" DEMİŞTİ

Akhisar Belediyespor'a karşı alınan 3-0'lık mağlubiyeti değerlendiren Ali Çamdalı, “İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Zaten deplasmanda sıkıntılı bir takımız. Alanya’yı yendik ama yine sıkıntılı bir maçtı. İyi transferler yapıldı ve ama bu iş sadece isimlerle olmuyor. Takım olmamız gerekiyor. Herkesin koşup mücadele etmesi lazım. İlk olarak ben ve diğer arkadaşlarım bunu yapmamız lazım. Ancak bu şekilde deplasmanda puan alabilirsin. Büyük maçlarda daha iyi oynuyoruz. Akhisar’ı aşağı çekmek isterdik ama olmadı. Önümüzdeki bir yeni Malatya maçı var. Bu maçın acısını birkaç gün yaşayıp o maça odaklanmalıyız. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Mücadele etmeliyiz yoksa sıkıntılı günler bizi bekliyor. Eski Konyaspor ruhunu yakalamalıyız tekrar” açıklaması yapmıştı.

20180226aw317597_01.jpg

SEZON BAŞINDA DA SIKINTI YAŞANMIŞTI

Ali Çamdalı sezon başında da benzeri bir sıkıntının ortasında kendisini bulmuştu. Kaptan, Alanyaspor ile Konya'da oynanan ve mağlup tamamlanan maçtan sonra soyunma odasında hocası ile Vedat Bora'nın 46. dakikada oyuna alınıp 75'te oyundan alınmasına ilişkin tartışma yaşamış ve dönemin teknik direktörü M. Reşit Akçay tarafından kadro dışı kalmıştı. 

5 SEZONDA 181 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Atiker Konyaspor'a 2013-2014 sezonu başında transfer olan Ali Çamdalı'nın Konya kariyeri oldukça çalkantılı geçti. Yeşil-beyazlı forma altında 181 ligde, Avrupa'da ve kupada 181 resmi maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu, 10 gol atarken 42 sarı ve 3 kırmızı kart gördü. 

Formda olduğu dönemlerde oldukça etkili performans gösteren ancak dönem dönem de saha dışı faktörleriyle gündeme gelen Ali Çamdalı her şeye rağmen Konyaspor kaptanı olarak 2 kupa kaldırdı ve Konyaspor efsaneleri arasına girdi... 

(HASAN YILDIRIM-www.pusulahaber.com.tr)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum