Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Endonezya, Güney Kore, Singapur ve Malezya terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Endonezya, Güney Kore, Singapur ve Malezya, Ankara'da dün düzenlenen terör saldırısını kınadığını açıkladı.

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Cho June-hyuck, yaptığı basın açıklamasında, "Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle sarsıldık. Bu çirkin terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Hükümetimiz, Türk hükümetinin terörizmle mücadelesinde desteğini sürdürecek, uluslararası toplumla terörizmle mücadelede işbirliğine devam edecektir" ifadesini kullandı.

Singapur Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

Malezya Dışişleri Bakanlığı da yaptığı açıklamada saldırıyı kınadı.

Endonezya Dışişleri Bakanlığı açıklamasında da "Endonezya olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyı kınıyor, kurbanların ailelerine sabır diliyoruz" ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.