Atatürk İlk Okulunda Bisiklet Şenliği

Atatürk İlk Okulunda Bisiklet Şenliği
"Beslenme dostu okullar" projesi kapsamında Meram Atatürk İlkokulunda bisiklet şenliği düzenlendi.

"Beslenme dostu okullar" projesi kapsamında Meram Atatürk İlkokulunda bisiklet şenliği düzenlendi. Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, okulun tüm öğrencileri, kendi tasarladıkları, sağlıklı beslenme temalı beyaz tşörtlerini giydiler. Okul idarecileri ve proje ekibinde yer alan öğretmenler, amaçlarının; sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenmenin yanı sıra, spor yapmanın da önemine dikkat çekerek, öğrencilerde farkındalık yaratmak olduğunu belirttiler. 

img-20170510-wa0083.jpg

Okul Müdürü İbrahim Baştuğ yaptığı açıklamada; '' Bu yıl ilk kez  gerçekleştirdiğimiz uygulamayı, geleneksel hale getirmek istiyoruz, tek amacımız sağlıklı yaşam için öğrencilerimizi ve ailelerini spora vede bisiklete yöneltmek. Bu yüzden şenliği geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ederim. ''diye konuştu. 

img-20170510-wa0081.jpg

Görüşlerini aldığımız öğretmen Gülşen Ünüvar ise ; '' Okulumuzda 'Beslenme dostu okullar' Projesi kapsamında organize ettiğimiz bisiklet şenliğimize, her sınıftan öğrencilerimiz katılırken, velilerimizde onları izlemeye gelerek destek verdiler. Öğrencilerimiz ise, kendi tasarladıkları tşörtleri giyerek hem proje katkı sağladılar hem de projede bizzat yer alarak bu güzel organizasyonda öncü oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım geleneksel hale gelir,'' dedi. (Süleyman Sayan)

img-20170510-wa0042.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.