Başkan adayı Peker çıta yükseltti

Başkan adayı Peker çıta yükseltti
Konya İyi Parti Konya İl Başkanlığı seçimi 29 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak 3 adayın mücadele edecek olan seçimde Başkan Adayı Dr. Rıdvan Peker sarı oy ile mücadele edecek.

Konya İyi Parti Konya İl Başkanlığı seçimi 29 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak 3 adayın mücadele edecek olan seçimde Başkan Adayı Dr. Rıdvan Peker sarı oy ile mücadele edecek. Peker, “Konya İyi Parti Konya İl Başkanlığı seçimi demokratik ve birlik-beraberlik içinde geçecektir. Seçim sonunda ise Konya ve Ülkemiz kazanacaktır. 660 delegenin oy kullanacağı seçimde Dr. Rıdvan Peker olarak listemizin rengi Sarı olacaktır. Bizlere teveccüh gösterecek olan delege arkadaşlarımın Sarı listeyi tercih etmelerini istiyor ve talep ediyorum. Konya İyi Parti Konya İl Başkanlığı seçimi demokratik ve birlik-beraberlik içinde geçecektir. Seçim sonunda ise Konya ve Ülkemiz kazanacaktır. 660 delegenin oy kullanacağı seçimde Dr. Rıdvan Peker olarak listemizin rengi Sarı olacaktır. Bizlere teveccüh gösterecek olan delege arkadaşlarımın Sarı listeyi tercih etmelerini istiyor ve talep ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.