Bayhan, Deniz Seki'yi Hapiste Ziyaret Edecek

Bayhan, Deniz Seki'yi Hapiste Ziyaret Edecek
11 yıl önce katıldığı Popstar yarışmasında Deniz Seki tarafından ağır bir dille eleştirilen Bayhan, zamanı geldiğinde Deniz Seki'yi ziyaret edeceğini söyledi...
Popstar yarışmasında Bayhan ile o zaman jüri üyesi olan Deniz Seki arasında gergin anlar yaşanmıştı. Deniz Seki, b yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yattı. Cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra 6 ay boyunca polis tarafından aranan geçtiğmiz günlerde yakalanan Deniz Seki hakkında Bayhan'ın neler söyleyeceği merak konusu olmuştu.

Bayhan çarpıcı açıklamalarda bulundu:"Ateş düştüğü yeri yakar, Cezaevine giren herkes kendisiyle yüzleşir. Zamanı geldiğinde onu ziyaret edeceğim. Deniz Seki'yle konuşacaklarımız var" 

Deniz Seki 11 yıl önce Bayhan'a bu sözleri söylemişti:
"Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.