Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

Beyoğlu'ndaki terör saldırısı
TİM Başkanı Büyükekşi:- "Vatandaşlarımız arasında panik havası yaratmayı amaçlayan bu saldırıların, amaçlananın aksine birbirimize olan bağımızı güçlendireceğine ve terörle mücadele için duyarlılığımızı artıracağına inancımız tamdır"

İSTANBUL (AA) - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin, "Vatandaşlarımız arasında panik havası yaratmayı amaçlayan bu saldırıların, amaçlananın aksine birbirimize olan bağımızı güçlendireceğine ve terörle mücadele için duyarlılığımızı artıracağına inancımız tamdır." açıklamasını yaptı.

Büyükekşi, yaptığı yazılı açıklamada, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bugün meydana gelen terör saldırısını kınadıklarını ifade etti.

Masum insanları hedef alan alçakça bir saldırıyla karşı karşıya kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız arasında panik havası yaratmayı amaçlayan bu saldırıların, amaçlananın aksine birbirimize olan bağımızı güçlendireceğine ve terörle mücadele için duyarlılığımızı artıracağına inancımız tamdır. Türkiye'de kaos ortamının hakim olacağını sanan vicdansız yüreklere, birlik olarak ne mücadelelerle bu ülkeyi kurduğumuzu tekrar hatırlatmak isteriz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, Türk milletine huzur ortamının hakim olduğu geleceğimize dair umudunu canlı tutması temennisiyle baş sağlığı dileriz."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.