Bitki koruma ürünleri satan iş yerlerine tam denetim

Bitki koruma ürünleri satan iş yerlerine tam denetim
Beyşehir'de bitki koruma ürünleri bayisi iş yerleri denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimde bayiler birçok kontrolden geçti.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri bayisi iş yerleri denetlendi.

Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin bilgiler verildi. Açıklamada, üreticilerin güvenilir bir şekilde bitki koruma ürünlerine ulaşabilmesi için yürüttükleri bayi kontrollerinin devam ettiği hatırlatılarak, "Beyşehir İlçe Müdürümüz Hüseyin Özver ve teknik personellerimiz tarafından bitki koruma ürünleri bayii denetimleri yapılmıştır. Yapılan denetim ve kontrollerde, bayilerimizin fiziki şartlarının mevzuata uygunluğu, satışı yapılan bitki koruma ürünlerinin ruhsat kontrolleri ve son kullanım tarihleri kontrolü yapılmaktadır. Bayilerde satışı yasak olan maddelerin denetimi, insan ve hayvan gıdalarının bulunup bulunmadığı, iş yerindeki güvenlik tedbirlerinin uygunluğu kontrol edilmektedir. Üreticilerimizin doğru ilaç ve doğru makine kullanımının sağlanması, tüketicilerimizin pestisit kalıntısı olmayan sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için tüm kontroller teknik personelimizce titizlikle yürütülmektedir" denildi.

Bitki koruma ürünleri satan iş yerlerine tam denetim

Bitki koruma ürünleri satan iş yerlerine tam denetim

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.