CENK VAKTİ

CENK VAKTİ
Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında bugün deplasmanda Osmanlıspor’a konuk oluyor. Osmanlı Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Hafta içi kupada Kasımpaşa karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Atiker Konyaspor, ligde sıralamada kendisini takip eden Osmanlıspor’a konuk oluyor. Anadolu derbisine sahne olacak zorlu karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, maçı kazanarak hem moral bulma hem de farkı koruma peşinde

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında bugün deplasmanda Osmanlıspor’a konuk oluyor. Osmanlı Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kasımpaşa karşısında şok bir yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, moral bulmak istiyor. Temsilcimiz, son iki lig maçında da önemli puanlar kaybederek ilk 5 yolunda büyük bir yara aldı. Anadolu Kartalı, ilk 5 için avantajını kaybetmiş olsa da sıralamada doğrudan rakibi olan Osmanlıspor engelini geçmek istiyor. Rakip Osmanlıspor çıkışa geçen takımlardan birisi olurken, temsilcimiz 3 puanı alarak rakibiyle arasındaki puan farkını korumak istiyor.

2 PUANLIK FARK

Haftaya 39 puanla 8. sırada giren Atiker Konyaspor, 37 puanla 9. sırada yer alan Osmanlıspor ile güç maçına çıkacak. Sıralamada yeşil-beyazlıları takip eden Osmanlıspor karşısında puan kaybetmek istemeyen Konyaspor, bu maçta mutlak galibiyeti hedefliyor. Temsilcimizin olası mağlubiyetinde rakip Osmanlıspor, Konyaspor’un üstüne çıkacak.

14. RANDEVU

Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor bugün Spor Toto Süper Lig’de 14. kez karşılaşacak. İki takımın rekabetinde Osmanlıspor'un galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Süper Lig'de daha önce oynanan 13 maçta Osmanlıspor'un 4, Atiker Konyaspor'un 3 galibiyeti bulunuyor. Rekabette 6 maç ise beraberlikle sona erdi. Yeşil-beyazlılar, rakibine son dönemde mağlup olmadı. Atiker Konyaspor, rakibiyle oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Osmanlıspor, Konyaspor'u Süper Lig'de en son 23 Ocak 2009'da mağlup etti. Öte yandan İki takım arasında oynanan son dokuz maçın yedisinde karşılıklı goller oldu.

2 EKSİK VAR

Yeşil-beyazlılarda Osmanlıspor maçında 2 eksik oyuncusu bulunuyor. Başarılı kaleci Serkan Kırıntılı, bu maçta da takımını yalnız bırakacak. Serkan’ın yerine kaleyi Kaya Tarakçı koruyacak. Sakatlığı devam eden ve hafta içi ameliyat olan Halil İbrahim Sönmez de Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek.

SARI KART SINIRINDALAR

Öte yandan temsilcimizde 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Deni Milosevic Jagos Vukovic ve Volkan Fındıklı bu maçta sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Alanyaspor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11

Kaya Tarakçı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Barry Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Fofana, Milosevic, Amir ve Rangelov. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.