CHP'li isimden Ekrem İmamoğlu'na sert sözler: "Liboş liboş konuşuyor"

CHP'li isimden Ekrem İmamoğlu'na sert sözler: "Liboş liboş konuşuyor"
Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayın programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "liboş" ifadelerini kullanırken Şaban Sevinç'ten tepki geldi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hezimeti sonrası CHP'deki değişim tartışmaları bitmek tükenmek bitmiyor. Koltuğu bırakmamakta kararlı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile koltuğun en büyük adayı olarak gösterilen bir zamanlar 2. Atatürk diye övgüler düzülen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu taraftarları sık sık karşı karşıya geliyor.

Eski CHP Milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, TV100'de yayınlanan "Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı" programına katılan İBB Başkanı Erkrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışına ilişkin konuştu.

YARKADAŞ: "LİBOŞ LİBOŞ KONUŞUYOR"

Seçim sonrası 'değişim' çıkışı yapan Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan ve 100. yıl kutlamalarına katılmamasını eleştiren Barış Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler! CHP’yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP’de? Liboş bir tarife. CHP devrimcidir. Liboş liboş konuşuyor" dedi.

ŞABAN SEVİNÇ'TEN TEPKİ

Barış Yarkadaş'ın bu sözlerine stüdyoda bulunan CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Şaban Sevinç'ten tepki geldi. Sevinç, "Barış, Ekrem İmamoğlu'na liboş diyorsun, akıl alır gibi değilsin. CHP 2. Cumhuriyetçilerin eline düşmüş. Liboş diyorsun" ifadelerini kullandı.

11-kose1-1-eeoq.jpg

"İKİNCİ ATATÜRK" DENİLİYORDU

Kılıçdaroğlu ile girdiği genel başkanlık yarışında beklenen çıkışı ortaya koyamayan ve korkaklıkla suçlanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu' için CHP'liler bir dönem "İkinci Atatürk" benzetmesi yapıyordu.

"İKİNCİ ATATÜRK’E İKİ TOKAT ATTIK GAZINI ALDIK”

Yazar Nihat Genç, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yapılan 'İkinci Atatürk' benzetmesine sert çıkarak, “İkinci Atatürk’e iki tokat attık gazını aldık” demişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.