Danimarka'da Türk Gencine Irkçı Saldırı

Danimarka'da Türk Gencine Irkçı Saldırı
Danimarka'da Türk restoranında çalışan Türk kökenli Ö.Ş.'yi gece saatlerinde ırkçı olan 4 kişi, çekiç ve demir çubuklarla acımasızca döverek hastanelik etti.

Danimarka'nın Başkenti Kopenhag bölgesinde bir Türk restoranında çalışan 29 yaşındaki Türk kökenli genç Ö.Ş gece saatlerinde ırkçı oldukları ileri sürülen dört kişi tarafından, çekiç ve demir çubukuklarla acımasızca dövülerek hastahanelik edildi.

7 AYRI YERE DİKİŞ ATILDI

Saldırı sonrasında ölümden dönen Ö.Ş'nin yüzünde, kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralanmalar meydana geldi. Ambulans ile Bispebjerg hastahanesi acil servis bölümüne kaldırılan Ö.Ş'nin kafasında 7 ayrı yere dikiş atıldı.

"POLİSİN RAHAT TAVRI BENİ ÜZDÜ"

Başından geçen olayı anlatan Ö.Ş "İş sonrası eve gitmek üzere otobüs durağında beklerken, tanımadığım dört Danimarka'lı üzerime doğru yürudü, hepsi aniden, çekiç ve demir çubuklar ile bana saldırdılar, ondan sonrasını hatırlamıyorum. Hiçbir çeteye mensup değilim, yapılan bu saldırıya anlam veremiyorum, işime gücüme bakan bir insanım. Danimarka polisinin diğer ırkcı saldırılarda olduğu gibi rahat ve sorumsuzca tavrı beni üzdü, suçluların biran evvel bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Danimarka'da son yıllarda artış gösteren ırkcı saldırılar sonrası birçok Türk genci hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.