Dev kartallar hazır

Dev kartallar hazır
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u konuk edecek Torku Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar tamamlandı

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u konuk edecek Torku Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar tamamlandı. Yeşil-beyazlılar, seyircisinin desteğiyle parkeden galibiyetle ayrılmak istiyor. Baş antrenör Aziz Bekir yönetiminde hafta içinde özellikle savunma antrenmanlarına ağırlık veren dev kartallar, Darüşşafaka karşısındaki hatalarını yinelememek istiyor.

Boyalı alanda rakibine üstünlüğü göze çarpan Torku Konyaspor Basketbol, konuk takımı içeriden vuracak. Sean Williams ve Plisnic ile oynanacak oyunlarla rakibini çözmek isteyen Torku Konyaspor Basketbol, dışarı savunmasına da dikkat ediyor.

Geçen hafta oyun kuruculardan istediği verimi alamayan baş antrenör Aziz Bekir, Bremer ve Tyrone ile özel görüşürken, özellikle fauller konusunda oyuncularını uyardı. Bugün 16.30’da Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada dev kartallar taraftar desteği de bekliyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.