Devlete Kafa Tutmaya Çalışanlara Karşı İşimizi Yapıyoruz

Devlete Kafa Tutmaya Çalışanlara Karşı İşimizi Yapıyoruz
İçişleri Bakanı Soylu, "Hiçbir endişeniz olmasın. Devlete kafa tutmaya çalışanlara karşı, milletimizin birliğini ortadan kaldırmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz." dedi

TRABZON (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'nde yapılacak Beşirli Eko Park'ın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ''Güzel yatırımlara laik olan bir milletiz ve güzelliklere laik olan bir milletiz.'' ifadesini kullandı.

Bir taraftan ülkeyi terörle uğraştırmaya, hızını kesmeye, ülkenin ve vatandaşların yarına umutla bakmasını engellemeye çalışanlar olduğunun altını çizen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hiçbir endişeniz olmasın. Bu konularda artık çok söz söylemiyoruz. İşimizi yapıyoruz. Devlete kafa tutmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, milletimizin birliğini ve beraberliğini ortadan kaldırmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, kamu düzenini bertaraf etmeye çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi istiyorum hukuk dairesinden, bu ülkede milletin oyunu, reyini almış ve hukuk dairesinde devam eden ve hukuk dairesi içerisinde olan herkes başımızın üzerindedir.''

Soylu, Trabzon'da valilikte düzenlenen koordinasyon kurulu toplantısına katıldığını anımsatarak, ''Bizi heyecanlandıran bir koordinasyon toplantısı. Ulaştırma yatırımlarımızdan, doğal parklarımıza kadar ve üniversitemizden, spor yatırımlarımıza kadar hemen hemen her noktada nereye geldiğimizi, ne yapmamız lazım geldiğini, ödevlerimizin ve görevlerimizin ne olduğunu ve burada bizim hemşehrilerimizin, yarın hayat standartının daha yükseldiği bir hale gelebilmesi için ilçelerimizde neler yapmamız geldiğini tekrar gözden geçirdik.'' değerlendirmesini yaptı.

Temel atma törenine, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Taziye ziyareti
Öte yandan, Bakan Soylu buradaki program öncesi Kars'ın Kağızman ilçesinde nöbet tuttuğu sırada silahının kaza ile ateş alması sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Onur Tuncel'in, Ortahisar ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Soylu'nun anne Havva ve baba Nihat Tuncel'e başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.