Ereğli’de Sinema Günleri devam ediyor

Ereğli’de Sinema Günleri devam ediyor
Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, sinemaseverlere hem serinleyip hem de nostalji yaşayabileceği sinema günleri düzenliyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, hemşehrilerinin vakit geçirmeleri için sinemaseverlerle 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu edinen drama türündeki filmi vatandaşlarla buluşturdu.

Ereğli Belediyesi tarafından başlatılan Açık Hava Sinema Günleri sürüyor. Dün akşam Ereğlileri dram filmi olan "7. Koğuştaki Mucize" ile buluşturan Ereğli Belediyesi, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmesine imkan sağlıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, "Düzenlediğimiz sanatsal etkinliklerde bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Yol, asfalt, kilitli parke, park ve temizlik gibi görevlerimizin yanında kültürel ve sanatsal projelere de önem veriyoruz. Bu çerçevede 7. Koğuştaki Mucize filmini sanatseverlerin beğenisine sunduk. İlgi gösteren siz kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Sinema Günleri etkinliklerin Nefes: Vatan Sağolsun filmiyle devam edeceği kaydedildi.

Ereğli’de Sinema Günleri devam ediyor

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.