Erzurumlu Genç İşadamları Konya'da

Erzurumlu Genç İşadamları Konya'da
Konyalı ve Erzurumlu genç işadamları, Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen İş Geliştirme ve Tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Konyalı ve Erzurumlu genç işadamları, Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen İş Geliştirme ve Tanıtım toplantısında bir araya geldi. MÜSİAD Konya Şubesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda, genç girişimciler iş bağlantısı kurma imkanı buldu.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen İş Geliştirme ve Tanıtım toplantısı, inşaat, reklam, yazılım, gıda, hayvancılık, tekstil deri, dayanıklı tüketim ve mobilya, güvenlik sistemleri, kuyumculuk ve medikal sektörlerinde faaliyet gösteren genç işadamlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Erzurumlu genç iş adamlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, sektördeki teknolojik gelişmeler başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı. 2 gün süren ve B2B iş görüşmeleri yapıldığı toplantıda kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver, Genç MÜSİAD Erzurum Şube üyelerine Konya’daki yatırım alanları hakkında bilgi verdi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Kadir Başaran, “2 gün boyunca Konyalı ve Erzurumlu genç iş adamlarımız B2B iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Oldukça verimli geçen toplantılarımız her iki şehrimizin ekonomisine de ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.

 

Toplantılar kapsamına ciddi sonuçlar alınacağını ifade eden Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Barış Can Koç ise “Konyalı genç girişimcilerin Doğu’daki kapısı olmak istiyoruz. Bundan sonra Konya ile daha sıkı ilişkiler kuracağız. Karşılıklı ticaretimiz artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.