Esenyurt’taki cinayete ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı

Esenyurt’taki cinayete ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı
İstanbul Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olaya ilişkin, yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olaya ilişkin, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Servet Ö.'nün 2 ay önce aynı dükkanı basarak kavga çıkardığı ve şahsın ayağından yaralandığı görüldü.

iha-20230802aw948700-2-t.jpg

İstanbul Esenyurt'ta bir otomobil ile geldikleri iş yerinde ortalığı birbirine katan 4 saldırgan, 2 genci öldürürken 1 kişiyi de ağır yaraladı. Saldırganlar Murat Ö., Tarık Ö., Azad Ö. ve Samet Ö. yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Olayın alacak verecek meselesi olduğu anlaşılırken, saldırganlardan Murat Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

2 ay önce de dükkanda kavganın yaşandığı görüntüler ortaya çıktı. Yaklaşık 2 ay öncesine ait görüntüde, hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ağabeyi, Mehmet Erzen'in iş yerine gelen Murat Ö.'nün kardeşi Servet Ö. ile tartıştığı ve sonrasında tabancayla bacağından vurduğu görülüyor. Bu sırada orada bulunan baba Cantürk Erzen ise Servet Ö.'yü yaralı halde dışarıya çıkartıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.