Galatasaray Genel Kurul'nda Kavga Çıktı

Galatasaray Genel Kurul'nda Kavga Çıktı
Galatasaray Genel Kurulu'nda Osman Tanburacı'nın söz alma girişimi sonrası gerginlik yaşandı. Tanburacı ile İrfan Aktar sözlü olarak kavga etti.

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurul toplantısında İrfan Aktar ile Osman Tanburacı arasında büyük gerginlik yaşandı.

BAŞKANLIĞA İRFAN AKTAR GETİRİLDİ

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kongrede ilk olarak genel kurul divanı seçilirken, başkanlığa İrfan Aktar getirildi. Kulüp yönetim kurulu kongrede genel kurul üyelerinden, gider bütçesinde aşım olması nedeniyle revize bütçe ve Mecidiyeköy'de bulunan kulübe ait arsanın değerlendirilmesiyle ilgili yetkiler istedi.

SÖZ ALMA KAVGASI ÇIKTI

Galatasaray üyesi Osman Tanburacı kendisine söz verilmemesi nedeni ile divan kurulu ile tartıştı. Divan Kurulu başkanı İrfan Aktar'ın, Tanburacı'nın salondan dışarı çıkarılması oylamaya sunmasıyla bir anda ortalık karıştı ve oturuma 5 dakika ara verildi. Aranın ardından divan başkanı İrfan Aktar "Osman Tanburacı usülüne uygun başvurusunu yapmış. Gelip konuşabilir. Hata benimdir" dedi ve Tanburacı söz aldı.

"OXFORD'LARDA OKUYANLAR KAPIDA"

Uzun süren gerginliğin ardından söz alan Tanburacı, "Duygun Yarsuvat farklı şeyler söyledi, Ünal Aysal farklı şeyler söyledi. Kime inanacağımızı şaşırdık. Galatasaray Lisesi'nde 1 sene okumuş adam kulüp üyesi olurken, Oxford'larda, Cambridge'lerde okumuş adamlar kapıda." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.