Hak ettik!

Hak ettik!
Yeşil-beyazlılar Osmanlıspor galibiyeti ile sezonun ilk üç puanını almış oldu. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, iç sahada oynanacak Mersin maçına taraftarları şimdiden davet etti

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor, Osmanlıspor maçı ile üç puanla tanışmış oldu. Ankara deplasmanından 2-1’lik galibiyetle moralli bir şekilde dönen yeşil-beyazlı ekip, puanını da 5’e çıkarmış oldu. Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Osmanlıspor galibiyetinin bir başlangıç olacağına inandığını ifade etti. Takımın Osmanlıspor karşısında uzun bir süre 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen kazanmayı çok istediğini gösterdiğini söyleyen Şan, karşılığını da 2-1'lik skorla galip gelerek aldığını belirtti.

ŞAN, “HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”

Açıklamasına “35 dakika gibi uzun bir süreyi 10 kişi ile tamamlayan takımımızın mücadelesini takdir ediyorum” sözleriyle başlayan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “İnşallah Konyaspor birkaç hafta sonra gerçek kimliğine kavuşacak. Bunu daha önce hocamızda ifade etmişti. Osmanlıspor maçında çok iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Bu bir başlangıç olacak ve Konyaspor camiasına bundan sonra da bu mutlulukları yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Önlerinde Sivasspor ile oynanacak bir deplasman maçının daha olduğunu ifade eden Şan, “Ondan sonraki hafta sahamızda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağız. Taraftarlarımızı şimdiden o maça davet ediyoruz. Bu arada ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara ve terör belasına rağmen hayat devam ediyor. Bizde Konyaspor olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Emeği geçen teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Ankara’ya kadar gelerek takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Gayet güzel bir atmosferdi. Konya'mıza yakışan ne ise bu da geçen seneki performansımızın üzerine çıkmakla olur onu yakalamaya çalışacağız” şeklinde görüş belirtti.  (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.