Hidrosefali Hastası Çelik'e Destek Eli

Hidrosefali Hastası Çelik'e Destek Eli
Karayazı ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki hidrosefali hastası Arzu Çelik'e tekerlekli sandalye ve ortopedik yatak hediye edildi

ERZURUM (AA) - Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki hidrosefali hastası Arzu Çelik'e tekerlekli sandalye ve ortopedik yatak hediye edildi.

Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, belediye olarak mahallelilerin ihtiyaçlarını belirleyebilmek amacıyla aileleri evlerinde ziyaret ederek yerinde tespitlerde bulunuyor.

İlçede vefat eden vatandaşların ailelerine başsağlı ziyaretinde bulunan, ihtiyaç sahibi, engelli ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Atik, Çelikli mahallesine ziyareti esnasında hidrosefali hastası Arzu Çelik ile karşılaştı.

Atik, ziyaret esnasında durumunu öğrendiği Çelik'e ortopedik yatak ve tekerlekli sandalye yardımında bulunacağını söyledi.

Kaymakam Atik'in talimatıyla harekete geçen yetkililer, küçük Çelik'e yatağını ve sandalyesini teslim ettiler.

Yardımdan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Çelik ailesi, Kaymakam Atik'e şükranlarını ileterek, devletin en zor zamanlarında kendilerine yardım eli uzatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.