İos 8'de Kullanım ve Bekleme Süresinin Aynı Olması Sorunu

İos 8'de Kullanım ve Bekleme Süresinin Aynı Olması Sorunu
Apple'ın yeni kuşak işletim sistemiyle ilgili kullanıcıların yaşadığı bir başka sorun da bu

iOS 8 çıktığından beridir Apple'ın en çok konuşulan işletim sistemi oldu. 8.0.1 güncellemesi sonrası oluşan sorunlar ve güncellemenin derhal geri çekilmesi mobil gündeme damga vurmuştu. Bu hadise yüzüne Apple eleştiriler aldı. iOS 8.1 ile vaziyet biraz daha toparlanmış gözüküyor. 8.1.1 ise yolda, betası geliştiricilere yollandı. Tahminen kasım sonuna kadar çıkacak.

 

Gelelim iOS 8'de kullanıcıların karşılaştığı enteresan bir probleme daha. Arada sırada bazı tüketiciler iPhone veya iPad'inde kullanım ve bekleme süresinin aynı olduğunu belirtiyor. Yani bekleme 10 saatse, kullanımda da aynısı yazıyor. Bu problem aslında önceki iOS sürümlerinde de vardı, ancak iOS 8'de bu hatanın oranı biraz daha yükselmiş gibi duruyor. Çeşitli forumlara bakınca ortaya çıkan netice en azından bu şekilde.

 

Eğer olur da kullanım ve bekleme süresi aynı çıkarsa bunun farklı çözümleri mevcut. iOS cihazdaki file ayarlarının sıfırlanması tavsiye ediliyor. Bu şekilde sorununu çözen kullanıcılar mevcut. Ayrı bir çözüm olaraksa cihazdaki her şeyden yani iCloud, App Store, Sosyal Medya Sitesi Facebook gibi uygulama ve servislerde oturumun kapatılması, yeniden giriş yapılması gerektiği belirtiliyor. Herhangi bir şey işe yaramazsa restore etmek en temiz çözüm.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.