İYİ Parti'den Pusula Gazetesi'ne ziyaret

İYİ Parti'den Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
İYİ Parti Karatay Belediye Başkan adayı Süleyman Özdemir ve Karatay Yönetim kurulu üyeleri Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti Karatay Belediye Başkan adayı Süleyman Özdemir Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

iyi.jpg

'' HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUZ''

Karatay İlçesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için adaylık süreçlerinde azimle çalıştıklarını ifade eden Özdemir, Karatay'da her ailenin özellikle dar gelirli ailelerin bir konutunun olmasını sağlayacağız. Ulaşım ve trafik sorunlarını raylı sistem ile çözeceğiz. Tarım ve hayvancılığa desteği olan bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Süt üreticisine % 20 ücret desteği vereceğiz. İlköğretim aşamasındaki çocuklarımıza güvenli, sağlıklı süt servis edeceğiz'' dedi.

''KARATAY'I DAHA MODERN, SOSYAL VE KÜLTÜREL BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ''

Karatay'ı değiştireceklerini daha modern bir ilçe haline getireceklerini belirten Başkan Özdemir, ''Karatay'ın sokaklarını ve mahallelerini daha güvenli ve huzurlu kılmak için mücadele edeceğiz. Karatay İlçemize uyuşturucu ile mücadele ve rehabilite merkezleri kuracağız. Tarımsal bölgelerimize meyve fidanı ve ticari bitkisel üretim destekleri vereceğiz'' ifadelerine yer verdi.

Süleyman Özdemir Kimdir?

17 Nisan 1972 Konya Karatay doğumlu. Konya Gazi lisesi Matematik bölümünden mezun oldu.

1997 Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

25 yıldır Avukatlık yapıyor.

Aynı zamanda Çiftçilik ve Avukatlık mesleğini sürdürüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.