Kırıkkale Üniversitesinde çevre düzenleme çalışmaları

Kırıkkale Üniversitesinde çevre düzenleme çalışmaları
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Ertuğrul Ateş, kampüs alanının daha etkin ve verimli kullanılmasına yönelik çalışmaların...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Ertuğrul Ateş, kampüs alanının daha etkin ve verimli kullanılmasına yönelik çalışmaların artarak devam ettiğini bildirdi.

Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin derslerinden arta kalan zamanlarda huzurlu ve kaliteli bir zaman geçirmeleri için rekreasyon alanlarının oldukça önemli olduğunu belirtti.

Yeşil alanların yaşam kalitesinin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Ateş, şunları kaydetti:

"Yeşil alanlar insan psikolojisine olumlu katkılar sağlar. Bizler de öğrencilerimizin ders ya da sınav stresinden uzaklaşmalarını sağlamak istedik ve çalışmalarımıza bu yönde devam ettik. Açık ve kapalı spor tesisleri, yüzme havuzu, bisiklet parkı ile kampüs alanımızı her açıdan zenginleştirdik ve geliştirdik. Öğrencilerimizin birlikte daha güzel ve kaliteli vakit geçirmesi için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bütün bu çalışmalar yapılırken engelli öğrencileri de unutmadık. Engelsiz bir kampüs alanı oluşturmak için de çalışmalarda bulunduk. Kampüs içindeki engelli yürüyüş yolları ve engelli otopark alanlarının düzenlemeleri, engelli aracı şarj istasyonu, kabartmalı levhalar, engelli çağrı sistemi, uyarıcı ve kılavuz yüzeyler bu çalışmalardan bazıları."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.