Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, incelemelerde bulundu

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, incelemelerde bulundu
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Büyükbayram Ortaokulu ve Selçuklu Şemsi Tebrizi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde açılan Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Büyükbayram Ortaokulu ve Selçuklu Şemsi Tebrizi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde açılan Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını (DYK) ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

24 Temmuz 2023 tarihinde yaptığı ziyaretlerde kurs yöneticilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit, yaz tatili döneminin verimli geçmesi adına bu kursların büyük önem ifade ettiğini söyledi. Öğrenci ve öğretmenlerle de sohbet ederek kurslarda verilen eğitimin hem okul derslerine katkıda bulunduğunu hem de merkezi sınavlarda elde edilen başarı oranını artırdığını vurguladı. Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde açılan DYK’ların hem eğitim öğretim döneminde hem de yaz döneminde devam ediyor olmasının öğrenciler açısından büyük bir imkân olduğunu da sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e yaptığı ziyaretler sırasında Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti.

1-kapak.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.