“Konya ile takım bir bütün oldu”

“Konya ile takım bir bütün oldu”
Torku Konyaspor Başkanı Hakan Faydasıçok, Lig Tv’nin canlı yayınına katıldı.

Torku Konyaspor Başkanı Hakan Faydasıçok, Lig Tv’nin canlı yayınına katıldı. İsmet Badem ve Barbaros Çıdal’ın konuğu olan Hakan Faydasıçok, gerçekleşen sohbette kulüp organizasyonuna, sosyal sorumluluk projelerine ve altyapı çalışmalarına değindi.

Konya’da bu sezon farklı bir basketbol atmosferi yaşadıklarını belirten Faydasıçok, “Bu sezon yönetimdeki 3. yılım, geçen sene başkan yardımcılığı yapmıştım. Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarım Konya’da basketbol için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İsim değişikliğinin ardından takımımız Konya ile bir bütün haline geldi. Maçlarımızı oynadığımız salonu da değiştirdik ve merkeze biraz daha yaklaştık. Bugüne kadar evimizdeki maçlarda en az 2500 kişiye karşı oynadık. 1000’e yakın kombine bilet satışı gerçekleştirdik. Salonumuzu doldurmak ve taraftarımızı içimize çekmek için her maç öncesinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Torku’dan şimdiye kadar gerçekten çok destek gördük ve kendilerine de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Sosyal Sorumluluk projeleri ile ilgili olarak “Konya’da her maçımızda farklı misafirlerimiz olacak. Geçen hafta Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasında engelli arkadaşlarımızı konuk etmiştik. Bundan sonra da down sendromlu çocukları, lösemi tedavisi gören yavrularımızı, şehit ailelerimizi, sığınma evlerindeki vatandaşlarımızı da kapsayan birçok sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmeyi ve onları da maçlarımıza davet ederek basketbolun heyecanını birlikte yaşamayı hedefliyoruz” derken, altyapıya da önem verdiklerini sözlerine ekleyen Hakan Faydasıçok, “ Yaz ve kış spor okulları ile birlikte her kategoride yerel ligimizde mücadele eden takımlarımızla altyapı çalışmalarına hız verdik. Umarım gelecekte Milli Takımlarımıza oyuncu ve oyuncular gönderme başarısını gösteririz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.