Konya'da kuvvetli yağış bekleniyor! Hafta sonunuzu planlarken hava durumuna bakın

Konya'da kuvvetli yağış bekleniyor! Hafta sonunuzu planlarken hava durumuna bakın
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu İç Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışların; Konya'nın kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışların; İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ve Bolu çevreleri ile Konya'nın kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının İç ve Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi ediliyor.

Konya'da beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

İŞTE BUGÜN VE HAFTA SONU KONYA VE BAZI İLÇELERİNDE HAVA DURUMU

ekran-goruntusu-2023-06-09-113322.jpg

ekran-goruntusu-2023-06-09-113349.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.