Konya'da özel öğrencilerden "Hababam Sınıfı" taklidi

Konya'da özel öğrencilerden "Hababam Sınıfı" taklidi
Beyşehir'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrenciler davetlilere Hababam Sınıfı gösterisi, org ve ritim çalışmaları etkinliklerini sergilediler.

Beyşehir'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerin etkinlikleri büyük beğeni topladı.

İhlas Haber Ajansı'nın habeine göre; Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde Kamil Akkanat Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, özel öğrenciler için hazırlanan işaret dili klibi izlenirken, şirinler gösterisi, ünlü taklitleri ve dans gösterileri beğeni topladı. Özel öğrencilerin sahnelediği Hababam Sınıfı gösterisi, org ve ritim çalışmalarının ardından düzenlenen etkinlik son buldu. Öte yandan, Kültür merkezinde sergilenen seramik çalışmalar da katılımcılar tarafından tam not aldı.

aw089346-01-001.jpg

Programa katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Bugün burada çok anlamlı bir günü birlikte beyhude etmek, yaşamak ve birlikte engelli olan yavrularımızın gününde, onlara ne yapabiliriz, nasıl omuz verebiliriz diye toplanmış bulunuyoruz. Bgün ne oldum demeyeceğiz, yarın ne olacağım demeyi bileceğiz" ifadelerini kullandı.

aw089346-02-001.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.